Mesotherapie

Rich skin booster treatment
Een behandeling met Saypha is een niet-chirurgische behandeling om volumeverlies tegen te gaan. De hersteltijd is minimaal en u ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat.

Deze behandeling verbeterd de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Het voorkomt op effectieve wijze de vorming van rimpels en fijne lijntjes en geeft direct een ‘natural glow’.

Elite sluit de treatment af met een Saypha skincare vliesmasker , dat met hyaluronzuur is verrijkt, stimuleert het natuurlijk hydratatie proces en hersteld de vochtbalans waardoor droge huid weer opgefrist wordt. Het helpt bij het herstel van de natuurlijke glans , elasticiteit en stevigheid van de huid. Een verfriste gehydrateerde huid is ontspannen en straalt.  

Het is geschikt voor de eerste of minder uitgesproken rimpels. Geeft glans en vitaliteit aan de doffe en vermoeide huid. Een complete skin booster treatment.

Voor optimale resultaat wordt aangeraden dat de Rich skin booster in kuurverband word ingezet. Een kuur is opgebouwd in 3 treatments met een tussenpozen van 2-4 weken.

Het resultaat
Het effect van een Mesotherapie kan maandenlang aanhouden. Dit heeft uiteraard te maken met de gezichtsverzorging thuis en factoren zoals levensstijl. Om het resultaat blijvend te behouden, adviseren wij om de Mesotherapie behandeling 1 x per 3 maanden te herhalen (nadat u de aanbevolen kuur heeft voltooid).

Beter voorkomen dan genezen
Zoals altijd geldt ook in het geval van huidverslapping dat voorkomen beter is dan genezen. Aan huidverslapping ontkomt niemand omdat het nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Maar een gezond eetpatroon (gezonde voeding (geen / weinig suiker), niet roken, matigen met alcohol) en een goede bescherming van de huid tegen de zon kunnen het proces vertragen.

Prijzen:

Rich Skin Booster treatment € 150,-
Rich Skin Booster kuur (3 treatments) €399,- 

Contact

Elite instituut
Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker
T. 0229 264 701
E. info@eliteinstituut.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag09:00 tot 17:00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag09:00 tot 13:00 uur
ZondagGesloten

 Feestdagen en elke eerste zaterdag van de maand gesloten.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite