LED Therapie

Het LED-masker van Déesse werkt met drie verschillende golflengtes. De 495 LED-lampjes stimuleren de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. 

Deze LED-lichttherapie werkt snel zonder de huid te beschadigen of het lichaam te belasten. Het masker is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Effect
Rimpels worden verminderd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. 
Het masker is ook ideaal inzetbaar in combinatie met andere huidver- beterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Behandelindicaties

*Acne, onzuiverheden en ontstekingen
*Huidverbetering
*Fijne lijntjes en rimpels
*Huidveroudering en huidverslapping
*Grove poriën en een grove huidstructuur
*Oppervlakkige littekens
*Pigmentvlekken
*Wondgenezing
*Post-care, na cosmetische of medische behandelingen
* Geen downtime

KENMERKEN

Blauw licht

Het blauwe licht werkt het minst diep in de huid. Deze golflengte wordt gebruikt voor het behandelen van acne en verbetert de huid door het creeren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de proprioni bacterie (die in veel gevallen acne veroorzaakt) vernietigd wordt. Puistjes en roodheden zullen hierdoor verminderen en huidonstekingen kunnen bestreden of voorkomen worden.

Onzichtbaar licht

Deze stand combineert de drie verschillende golflengtes en dringt diep in de huid door (30 tot 40mm). Ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevorderd. De verhoogde energie en verbeterde doorbloeding in de diepere huidlaag zorgt voor herstel en extra aanmaak van collageen en elastine.

Rood licht

Rood licht werkt dieper in de huid dan blauw licht en heeft daardoor een huidverbeterende werking. Dit licht stimuleert de productie van fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid zullen verbeterd worden. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

Contact

Elite instituut
Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker
T. 0229 264 701
E. info@eliteinstituut.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag09:00 tot 17:00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag09:00 tot 13:00 uur
ZondagGesloten

 Feestdagen en elke eerste zaterdag van de maand gesloten.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite