Peelings

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering
Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

 

Welke peeling is geschikt voor mijn huid?

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. DermaPeeling behandelingen zijn in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen en worden ondersteund door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. 

Wat is de hersteltijd van een peeling?

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Zorg dat u de nazorginstructies van uw DermaQuest specialist nauwkeurig opvolgt.

 

 

P E E L I N G S

Overzicht peelings

*Glycolic Acid Resurfacer 
*Power Peptide Resurfacer
*TCA [7%]/Salicylic Acid [2%]
*Pumpkin Resurfacer
*MangoBrite Resurfacer
*Salicylic Acid Resurfacer
*Modified Jessner’s
*SkinBrite Peel

Extraatje Retinol 4%

Versterk de behandeling

Retinol 4% ondersteunt de celvernieuwing en verbetert tegelijkertijd de huidteint en -structuur. Wanneer u Retinol 4% combineert met een chemische peeling, zal de peeling gelijkmatiger zijn en wordt het uiteindelijke resultaat versterkt.

*Versnelt en bevordert een gelijkmatige peelbehandeling
*Vebetert de algemene teint en textuur van de huid
*Verbetert de algehele behandelresultaten

Contact

Elite instituut
Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker
T. 0229 264 701
E. info@eliteinstituut.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag09:00 tot 17:00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag09:00 tot 13:00 uur
ZondagGesloten

 Feestdagen en elke eerste zaterdag van de maand gesloten.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite