Injectables

fillers

" Een frissere uitstraling en altijd een natuurlijk resultaat "

Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen én uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, wordt het gehalte hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar. Het huidvolume neemt af en de harmonie van het gezicht verandert. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn met een Croma Saypha filler (voorheen Princess).

Voordelen

Wat Saypha Injectables voor u kunnen doen: Door het natuurlijke HA niveau te herstellen met Saypha injectables zullen de tekenen van huidveroudering verminderen, waardoor u er weer frisser en stralend uitziet.

 • Optimale huidtolerantie
  dankzij niet-dierlijk hyaluronzuur
 • Tevreden met behandeling
  98% van de patiënten zijn tevreden met Saypha injectables
 • Meteen zichtbaar
  U ziet meteen resultaat na de behandeling
 • Pijnloze behandeling
  Door het gebruik van hele dunne naaldjes bij het injecteren
 • Natuurlijk en lang aanhoudend resultaat
  Effect houdt dankzij formule tot 12 maanden aan

Het natuurlijke verouderingsproces

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen èn uiteraard het natuurlijk verouderingsproces, wordt het gehalte aan hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder.

Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden. Het huidvolume neemt af en de gehele harmonie van het gezicht verandert.

Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn. 

Voorafgaand aan de behandeling

Het is belangrijk om met uw behandelend specialist te praten over uw verwachtingen en wensen. Informeer uw arts uitgebreid over uw medische voorgeschiedenis en eerdere cosmetische behandelingen. In de week voorafgaand aan de behandeling met Croma injectables mag u geen bloedplaatjesaggregatieremmers (zoals Aspirine™, Marcoumar™ enz.) gebruiken. U mag ook geen ontstekingsremmende geneesmiddelen gebruiken. Hierdoor vermindert u het risico op blauwe plekken en bloedingen op de plaats van injectie. 

Na de behandeling

Om een optimaal behandelingsresultaat te bereiken, moet u na de behandeling uw huid laten rusten. Raak na de behandeling de huid niet aan en breng gedurende de eerste 12 uur geen make-up aan. Daarnaast moet u gedurende één week direct zonlicht en hoge temperaturen vermijden alsook sauna’s en stoombaden. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen, kunt u het behandelde gebied desgewenst koelen met een ijskompres. 

Portfolio

Copyright, Foto’s op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor Elite.
 U mag geen beeldmateriaal van deze website halen/gebruiken zonder onze toestemming.

FAQ

Meest gestelde vragen over Injectables/fillers

Een behandeling met Croma injectables is een niet-chirurgische behandeling. De hersteltijd is minimaal en u ziet meteen het natuurlijk ogend resultaat. Afhankelijk van uw huid en persoonlijke wensen, kiest Elite de meest geschikte filler uit het Saypha assortiment; een injectable die voldoet aan uw behoeften en verwachtingen. Het hyaluronzuur van Saypha injectables lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom is er geen allergietest nodig. De procedure is snel en eenvoudig. De behandeling duurt maar 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kunt u meteen weer uw dagelijkse activiteiten oppakken. 

Wij werken uitsluitend met het beste geteste vloeistof op de markt. Onze filler ; Saypha (hoogwaardig hyaluronzuur) wordt geproduceerd door Croma Pharma.

Croma-Pharma GmbH is een Oostenrijks familiebedrijf uit Leobendorf, een plaatsje vlakbij Wenen (Oostenrijk). Croma is gespecialiseerd in de industriële productie van injectables met hyaluronzuur. In Europa is Croma een van dè toonaangevende experts op dit gebied.

In eerste instantie richtte Croma zich op de verkoop van een groot assortiment orthopedische en oogheelkundige producten. Vandaag de dag investeert het in innovatieve producten voor de esthetische dermatologie met een zo minimaal mogelijk invasief karakter. Op deze groeimarkt biedt het producten van het eigen merk aan.

De meeste mensen vinden de injecties vrijwel pijnloos. Er zijn ook Injectables waaraan lidocaïne (een lichte verdoving) is toegevoegd.  Dit maakt de behandeling nog comfortabeler voor u. De injecties Met Saypha HA fillers worden gegeven met behulp van hele dunne naaldjes, speciaal ontworpen voor een optimaal clienten comfort.

De resultaten van een esthetische behandeling met Saypha injectables zijn langdurig, maar niet blijvend. Afhankelijk van het gebruikte product, het injectiegebied en de conditie van uw huid, kunnen de resultaten enkele maanden tot een jaar aanhouden. 

 • Mensen waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur, lidocaïne-hydrochloride of lokale anesthetica van het amidetype
 • Mensen met infecties of acute ontstekingen in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.)
 • Mensen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuunbehandeling ondergaan
 • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
 • Mensen met een aanleg voor hypertrofische littekenvorming (brede, roze littekens);
 • Mensen die jonger zijn dan 18 jaar
 • Mensen die bloedplaatjesaggregatieremmers krijgen, mogen niet worden behandeld met hyaluronzuur zonder hun arts te raadplegen.

Croma Pharma is een toonaangevende specialist in injecteerbaar hyaluronzuur en hanteert de hoogste normen om de beste kwaliteit en veiligheid te garanderen. Houd er rekening mee dat het gebruik van Croma injectables – ondanks de optimale kwaliteit ervan – na de behandeling wat ongemak of bijwerkingen kan veroorzaken; deze kunnen meteen na de injectie of pas na een paar dagen optreden.

Op de plaats van injectie kan een lichte roodheid en zwelling ontstaan. Dit verdwijnt doorgaans na een paar uur vanzelf. Naast een lichte bloeding als gevolg van de injectie, kunnen lichte oedeemvorming (vochtophoping) en/of rode vlekken ontstaan. Deze kunnen jeuken of pijnlijk bij aanraking zijn. In zeldzame gevallen kunnen zich op de behandelde plekken kleine bloeduitstortingen, verhardingen en/of bultjes  vormen. Deze verdwijnen  binnen enkele dagen tot iets langer dan een week. Mochten ontstekingsreacties of andere ongewenste bijwerkingen langer dan een week aanhouden, breng dan uw behandelend  specialist op de hoogte, zodat een adequate behandeling kan worden gegeven 1.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite