Lippen

Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip nagenoeg gelijk in verhouding. De cupidoboog is het hartvormige deel van je bovenlip.
Helaas wordt de boog minder zichtbaar naarmate je ouder wordt.  Door de lippen met een natuurlijke kleur in te kleuren kunnen we een jeugdige uitstraling creëren. Wij werken met diverse pigmenten, speciaal ontwikkelt voor de lippen. U kunt kiezen voor pigmenten op transparante basis, voor een natuurlijk uitziende permanente make-up of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen een lippenstift -effect krijgen.

Voor de behandeling

  • Elite adviseert een dag van te voren geen bloedverdunnende middelen in te nemen Overleg dit altijd met uw behandelend arts.
  • Drink geen alcohol een dag van te voren en de dag zelf.
  • Smeer een drie kwartier tot een uur van te voren de lippen volledig in met verdovende zalf. (deze crème kunt u aanvragen bij de huisarts).

Technieken

Full lips
De full Lips techniek biedt de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond (lippen) te creëren. De lippen worden volledig van pigment voorzien. Het kan in zachte tinten maar ook full color kleur uitgevoerd worden.

Lip liner
Bij veel clienten vervaagt op den duur de natuurlijke lip contour. Vaak zien we dat de cupidoboog nagenoeg verdwenen is. Met de PMU lip liner is het mogelijk deze contouren weer te creëren.  

* Tip van Elite; Om een optimaal effect te creëren is een natuurlijk lipfiller een mooie aanvulling op de PMU Vraag ons naar een gratis en vrijblijvend consult. 

ggd

Portfolio PMU Lippen

Copyright, Foto’s op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor Elite.

U mag geen beeldmateriaal van deze website halen/gebruiken zonder onze toestemming.

Contact

Elite instituut
Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker
T. 0229 264 701
E. info@eliteinstituut.nl

Behandelingen op afspraak

Maandag09:00 tot 17:00 uur
Dinsdag09:00 tot 17:00 uur
WoensdagGesloten
Donderdag09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag09:00 tot 13:00 uur
ZondagGesloten

 Feestdagen en elke eerste zaterdag van de maand gesloten.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite