Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Injectables

Unieke samenwerking

De samenwerking van Elite en Drs Poelma gaat verder dan alleen “de cosmetische ingreep”. Voordat u bij Drs. Poelma terecht komt voor een behandeling met injectables, krijgt u eerst een consult bij Elite van Debby of Talisa. Tijdens dit consult bespreken wij uw wensen, de mogelijkheden, contra-indicaties en eventuele complicaties. Ook geven Debby en Talisa duidelijk en persoonlijk advies over product gebruik en optionele voor/nabehandelingen voor het natuurlijkst resultaat. Elite biedt behandelingen zoals microneedling, mesotherapie, peelings en meer huidverbeterende behandelingen.

Het kan zo zijn dat uw huid niet voldoende in conditie is om een cosmetische ingreep met de injectables te ondergaan. In dit geval kijken wij samen naar een passende behandeling of kuur voordat Drs. Poelma de ingreep bij u uitvoert, dit om resultaat te waarborgen en teleurstelling te voorkomen. 

Datum Tijd
18 augustus
14:00-18:00
8 september
14:00-18:00
6 oktober
14:00-18:00
3 november
14:00-18:00
8 december
14:00-18:00

Op deze dagen zal Drs. Poelma bij Elite aanwezig zijn. Voordat u een afspraak kan maken voor een Botox of filler behandeling vragen wij u eerst op consult te komen. Liever een avond? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie of een gratis en vrijblijven consult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  Botox

  Botuline toxine (botox) laat het ‘aanspansignaal’ tussen de zenuwen en spiertjes in de huid blokkeren. Dit zorgt ervoor dat de spiertjes in de huid niet meer volledig aangespannen kunnen worden. Wanneer iemand bijvoorbeeld veel fronst, kan er een ongewenste norse of boze gezichtsuitdrukking ontstaan. Een behandeling met botuline toxine kan de zichtbaarheid van uw frons of rimpels verminderen, daarnaast werkt de behandeling ook als preventief hulpmiddel voor het voorkomen van rimpels. 

  Fillers

  Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen èn uiteraard het natuurlijk verouderingsproces, wordt het gehalte aan hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden. 

  Resultaten

  Klik op een van de foto’s om meer resultaten te zien.

  Pakketten

  Pakket 1

  Post treatment naar advies
  1 zone botox

  € 250

  Inhoud pakket

  • Post treatment naar advies
  • 1 zone botox naar keuze

  Pakket 2

  Post treatment naar advies
  1 zone botox
  1 ml filler zone naar keuze

  € 550

  Inhoud pakket

  • Post treatment naar advies
  • 1 zone botox
  • 1 ml filler zone naar keuze

  Pakket 3

  Rich kuur post/after treatment
  2 zones botox
  1 ml filler zone naar keuze

  €900,-

  Inhoud pakket

  • Rich kuur post/after treatment
  • 2 zones botox
  • 1 ml filler zone naar keuze

   

  error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite