Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Fillers

Botox en fillers

Fillers

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam. Deze fillers zijn essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen èn uiteraard het natuurlijk verouderingsproces, wordt het gehalte aan hyaluronzuur in de huid jaar na jaar minder. Onze huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden. Het huidvolume neemt af en de gehele harmonie van het gezicht verandert. Ontdek hoe u de tekenen van het ouder worden kunt verminderen zonder operatie en zonder pijn door middel van hyaluronzuur fillers.

Wat saypha® voor u kan doen:
Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor HA-fillers. saypha® kan op meerdere plekken in het gezicht gebruikt worden voor een individueel en natuurlijk ogend resultaat.

Toepassingsgebieden

Toepassingsgebieden van hyaluronzuur behandelingen saypha® is geoptimaliseerd om

Rimpels en plooien te corrigeren
Lippen opvullen
De contouren van uw gezicht te modelleren en te vormen
Uw huid te hydrateren en voller en jonger te maken
De stevigheid en elasticiteit van uw huid te verbeteren

Jukbeenderen
Neus-lippenplooi
Boven de lip (rokerslijntjes)
Kaaklijn
Lippen
Kin
Andere zones op aanvraag

Voor de behandeling

U kunt op de dag van de behandeling 1 x 10mg Cetirizine tabletten slikken (deze kunt u kopen bij de drogist). Dit werkt goed tegen de zwelling.
Om blauwe plekken te voorkomen, kunt u gedurende 5 dagen voor tot 2 dagen na de behandeling beginnen met Arnica druppels (10 druppels, 3 x per dag).
Stop 5 dagen voor uw behandeling met alle voedingssupplementen, vitamines en visolie.
Drink geen alcohol 48 uur voor de behandeling.
Gebruik geen bloedverdunnende medicatie als Aspirine, Naproxen, Ibuprofen (gebruik indien nodig Paracetamol).

Na de behandeling

Dezelfde dag niet sporten.
Vermijd contact met de geïnjecteerde huid.
Voorkom de eerste week zonnestraling op het behandelde gebied. Gebruik dagelijks een sunblock / minstens SPF 30.
Maak de eerste week geen gebruik van een sauna of zonnebank.
U mag in het behandelde gebied de eerste 2 weken geen behandeling bij een schoonheidsspecialist ondergaan zoals peeling, laser, microdermabraise, scrubben of andere gezichtsverzorgende behandelingen.

Liquid facelift

Leefstijl en erfelijkheid spelen een grote rol in het verouderingsproces. Waneer non invasieve behandelingen niet meer voldoende voor u betekenen en een chirurgische ingreep een stap te ver is, is het mogelijk een Liquid Facelift te onder gaan. Ipv het weg snijden van de huid voor een liftend effect  voegen we bij een Liquid Facelift juist volume toe dmv hyaluronzuur fillers.
De Liquid Facelift is zoals de naam al zegt een “vloeibare facelift” wat hiermee bedoelt word is een facelift dmv fillers op basis van hyaluronzuur. Uw gezicht wordt als het ware opgefrist, u ziet direct verbetering. Het gelaat is strakker, stralender en lijkt vele jaren jonger.

Voordelen
  • Geen operatie of narcose
  • Geen littekens
  • Direct resultaat
  • Korte down time
  • Behoud van uw natuurlijke uitstraling en mimiek.

Behandelzones

FAQ

Een behandeling met saypha® is een niet-chirurgische behandeling om volumeverlies tegen te gaan. De hersteltijd is minimaal en u ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Afhankelijk van uw huid, persoonlijke wensen en verwachtingen kiest uw behandelend arts de saypha® injectable die voor u het meest geschikt is. Het hyaluronzuur van saypha® lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom zijn er voorafgaand aan de behandeling geen allergietesten nodig. De procedure is snel en eenvoudig. De behandeling duurt maar 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kunt u met een stralend uiterlijk meteen weer uw dagelijkse activiteiten oppakken.

De injecties worden gegeven met behulp van hele dunne naaldjes en zijn over het algemeen pijnloos. Afhankelijk van de te behandelen plek kan er voorafgaand aan de behandeling een plaatselijke verdoving worden gegeven. Uw behandelend arts zal dit met u bespreken.

saypha® wordt over het algemeen goed verdragen door de huid. Het is mogelijk dat u na de behandeling wat ongemak ervaart zoals voorbij gaande gevoeligheid, roodheid, zwelling of blauwe plekken op de plaats van injectie. Deze symptomen verdwijnen binnen een aantal dagen. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen, kunt u het behandelde gebied desgewenst koelen met een ijskompres.

De resultaten van een esthetische behandeling met saypha® zijn voor een langere periode te zien, maar zijn niet blijvend. Afhankelijk van het gebruikte product, de behandelde plek en de conditie van uw huid is het resultaat enkele maanden tot een jaar zichtbaar.

Om het risico van kneuzingen en bloedingen op de injectieplaats te verminderen, kunt u beter geen medicijnen zoals antistollingsmiddelen en ontstekingsremmers gebruiken: deze kunnen ertoe leiden dat de bloedingen langer aanhouden. Gebruikt u geneesmiddelen zoals bijvoorbeeld antistollingsmiddelen of ontstekingsremmende middelen? Vertel dit dan aan uw behandelend arts. Om het risico op blauwe plekken en bloedingen op de plaats van injectie te verminderen, kan uw arts u adviseren om deze geneesmiddelen vanaf een week voorafgaand aan de behandeling niet meer in te nemen.
Na de behandeling mag u gedurende 12 uur geen make-up aanbrengen. Daarnaast moet u gedurende één week direct zonlicht en hoge temperaturen vermijden. Vraag uw arts naar wat hij of zij aanbeveelt.

saypha® producten mogen niet worden gebruikt bij:
Personen die allergisch zijn voor hyaluronzuur;
Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.);
Personen die vlak voor deze behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan;
Personen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuuntherapie krijgen;
Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven;
Patiënten met een aanleg voor het vormen van brede, roze (hypertrofe) littekens;
Personen met kanker;
Personen jonger dan 18 jaar;
Personen die onhaalbaar hoge verwachtingen hebben van de behandeling.

Rimpels en plooien te corrigeren
Lippen opvullen
De contouren van uw gezicht te modelleren en te vormen
Uw huid te hydrateren en voller en jonger te maken
De stevigheid en elasticiteit van uw huid te verbeteren

Het kan altijd zo zijn dat u direct na de behandeling wat last heeft van kleine oneffenheden, dit verdwijnt binnen 3 weken. De ingespoten hyaluronzuur heeft tijd nodig om zijn plek te vinden in de huid. Mocht het zo zijn dat u op langer termijn bobbeltjes voelt? kan dit makkelijk worden opgelost dmv hyaluronidase.

Nee, wij advisren een week geen direct zonlicht of zonnebank op behandeld gebied. Gebruik altijd een zonnefactor van minimaal SPF 30.

Nee, het uitvoeren van cosmetische ingrepen onder de 18 zijn verboden in Nederland, ook niet met toestemming van ouders of voogd.

De gemiddelde duur van het resultaat is ongeveer een jaar. Maar dit verschilt per persoon, leefstijl en erfelijkheid spelen een grote rol.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite