Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Ledtherapie

Deesse led masker

Deesse led masker

In de jaren tachtig is LED therapie ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED therapie is daarmee een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering, maar ook voor andere huidaandoeningen.

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. Deze kleine lampjes behoren niet tot de lasers of IPL en geven geen warmte af, maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel, maar stimuleert afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven) bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Werking Deesse LED therapie masker
Het DÉESSE LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

ledtherapie

REJUVENATING

Verhoogt de productie van collageen en elastine Vermindert fijne lijntjes Verbetert de huidtextuur en huidteint Verhoogt de natuurlijke hydratatie van de huid Stimuleert de bloedsomloop en lymfevaten Herstelt optimale celfunctie Helpt bij zwelling en inflammatie

ledtherapie

PURIFYING

Heeft krachtige antibacteriële werking Vernietigt de p.acnes-bacterie Reguleert de natuurlijke olie- en talgproductie Verbetert de huidtextuur van de acne gevoelige huid

ledtherapie

Near Infrared Light

Verhoogt het metabolisme bij hogere ATP productie Verjongt de huid Bevordert de bloedcirculatie Bevordert genezing en uiterlijk van littekens Verhoogt de huidelasticiteit Verbetert de cellulaire structuur, maakt de huid sterker en dikker. Speciaal rondom de ogen waar de huid bij veroudering dunner en slapper wordt.

Voordelen

  • Solitair inzetbaar of geïntegreerd als onderdeel van een behandelplan
  • Niet invasief, niet pijnlijk
  • Geen risico van thermische verbranding
  • Veilig voor alle huidtypes zonder bijwerking
  • Korte behandeltijd
  • Studies laten een collegeen-toename zien van 200%
  • Toename van fibroblasten met 50-75%, 2-3 dagen na een led-behandeling
  • Zonder schadelijke elementen van het elektromagnetische spectrum (Röntgenstraling, Gammastralen, UV-licht)
  • In combinatie mogelijk met al onze andere behandelingen
error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite