Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Peelings

Huidverbetering

Een mooie huid straalt gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren, denk aan weersinvloeden als zon wind en kou. Maar ook factoren als roken, ongezond eten, veel stress hebben en geen gelaatsverzorging gebruiken hebben een negatief effect op de huid. Acne blijft de grootste boosdoener voor een slecht uitziende huid, ook dit kan worden verbetert dmv een peeling. Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. 

Murad

Peelings by Dr. Murad

Een vernieuwende kijk op schoonheid…

“Als dermatoloog, verbonden aan een groot medisch centrum, ben ik in staat om mijn patiënten te behandelen met de nieuwste lasers, medicatie en apparatuur. Maar wat mijn bevindingen zijn na 30 jaar ervaring in onderzoek en meer dan 50.000 patiënten te hebben behandeld, is dat een blijvend gezonde en egale huid, een weerspiegeling is van de totale gezondheid van het lichaam. Dat is waarom ik de ‘Inclusive Health’ benadering van huidverzorging ontwikkelde waardoor de Murad producten, behandelingen en programma’s de kracht hebben een transformatie te geven aan hoe je jezelf voelt en hoe je eruit ziet.”

  • Level 1
  • Level 2
  • Level 3

Glycolzuur peeling
Intensieve exfoliërende formule herstructureert en vernieuwt de huid. De Core peel geeft zichtbaar resultaat na 1 behandeling.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
Voor cliënten die willen werken aan fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffenheden en acne.

Actieve ingrediënten:
> Glycolzuur exfolieert en stimuleert celdeling
> Granaatappelextract is een antioxidant
> Zoethoutwortelextract verzacht en kalmeert

LEVEL 2
Intensive Peel5 IP5

Krachtige formule met als doel diepere lijntjes en rimpeltjes te verfijnen, de huidstructuur te verbeteren en huidskleur egaliseren. Verbetert de immuniteit van de huid. Verschillende zuren en 5 actieve ingrediënten werken samen om zichtbaar lijntjes en rimpeltjes te verbeteren. Herstelt de immuniteit van de huid.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
Voor mensen die willen werken aan het verouderen en/of kwetsbaar worden van de huid.

Key Ingrediënten:
> Glycolic Acid
> Lactic Acid
> Salicylic Acid
> Indian Fig Extract
> Myrtle Extract, enz.

LEVEL 3
Retinol Dual Phase Power Peel

Retinol Tri-Active Technology en niacinamide helpen de cellulaire turnover te stimuleren, om lijnen en rimpels zichtbaar te minimaliseren.

Tri-Acid Complex Aangedreven door glycol, lactaat en salicylzuur, exfolieert intensief en komt terug op de huid, waardoor een meer stralende, jeugdig uitziende huid zichtbaar wordt.

Voor wie is deze treatment? Voor iedereen die:
> Zichtbaar lijntjes en rimpeltjes wil verminderen
> De huid wil verstevigen
> De huidtoon wil egaliseren
> De huid een boost wil geven
> Een jeugdigere uitstraling wil onthullen

Power boosters (ingredienten) die de huid gelijk herstellen en beschermen.
>Granaatappel
> Vitamine E
> Zoethoutwortelextract
> Allantoïne
> Squalaan
> Swertia-extract

Algen Peeling by DÉCAAR

De DÉCAAR Algen peeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.

DÉCAAR Algen peeling, hoe werkt dit precies?
De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen.

Normaal gesproken doet de huid er 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de DÉCAAR Algen peeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

Verschil DÉCAAR Algen peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings
Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden de dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite