Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Eyeliners

permanente make up

Het gemak van de permanente eyeliner

Dat permanente make-up gemak biedt is algemeen bekend. Sta je s’ochtends lang voor de spiegel om een eyeliners “gelijk” te tekenen? Spreken je ogen niet zoals je zou willen? Of kan je het simpelweg niet meer goed zien? dan biedt een PMU eyeliner de uitkomst. Hieronder leggen we de verschillende technieken uit, het “ouderwetse” lijntje is niet meer van deze tijd. Ons doel is jouw ogen te laten spreken met een subtiele infralash of juist een smokey eye! 
Er zijn verschillende kleuren mogelijk, soms kan zwart te hard tonen en kiezen we liever voor een warmere espresso kleur, dit overleggen we samen in het intake gesprek. 

Voor alle prijzen klik hier. 

Infralash

De “natural beauty liner” Ben jij iemand die nooit veel make-up draagt maar wel een verzorgde uitstraling wenst? Dan is de infralash liner geschikt voor jou. Hierbij zetten we een lijn tussen de wimperhaartjes waardoor je een sprekend oog krijgt zonder make-up effect. Kan in zwart of zwart/bruin. 

Permanente make-up

Classic eyeliner

Het woord zegt het al, de klassieke eyeliner. Perfect voor iemand die uren voor de spiegel staat om de eyeliners gelijk te trekken. Een mooie make-up look die nooit uitloopt. Toepasbaar in verschillende kleuren met of zonder wing, wat wij belangrijk vinden is dat de eyeliner ten goede komt aan het oog. 

Permanente make-up

Smokey eyeliner

De nieuwste techniek op het gebied van permanente make up eyes. Deze techniek is uitermate geschikt voor ieder oog maar zeker voor ogen die wat lijntjes vertonen. Door de zachte schaduw is het mogelijk het oog optisch te verjongen. Deze techniek kan in alle kleuren gezet worden denk aan : zwart, bruin, groen etc.

IMG_2863

Verloop behandeling

Bij de eerste sessie bepalen we samen de techniek, we kijken wat past bij jouw ogen. Samen bespreken we de mogelijkheden, wensen en kleur. Zodra dit duidelijk is tekenen we de eyeliners voor. De ogen mogen dicht blijven gedurende de hele behandeling, het gevoel wordt ervaren als irritant of vervelend. 

De tweede sessie vindt plaats na 6 weken, hier kunnen we de puntjes op de i zetten. Dit is vaak wel nodig omdat de huid altijd wel iets afstoot.

Elite werkt uitsluitend met hoogwaardige en veilige apparatuur en pigmenten. Laat nooit zomaar ergens permanente make-up plaatsen, zorg dat u goed geïnformeerd bent over de materialen, opleidingen en geheelde resultaten. 

FAQ Eyeliners

Er zijn contra-indicties, dus het is niet altijd mogelijk op een permanente make-up behandeling te ondergaan. Het is belangrijk dat u aangeeft of u huidaandoeningen of medicatie heeft, dan kunnen wij vertellen of u wel of niet behandeld kunt worden.

Op de volgende plaatsen brengen wij geen PMU aan:

 • op plekken waar u het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan
 • op een litteken dat minder dan een jaar oud is
 • op een plek die minder dan zes weken geleden is getatoeëerd
 • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is
 • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken, wijnvlekken of zwellingen.

   

  Bent u diabetes?
  Bij diabetes (suikerziekte), is PMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij de zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

 • Verwijder 6-8 weken voor de behandeling je wimperextentions
 • 3 weken voor de behandeling geen wimperlift laten zetten
 • 3 weken geen wimperextentions of wimperlift
 • 3 weken geen wimperserum gebruiken

De eerste behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur
De behandeling bestaat uit:

 • Bespreken van uw kleur en vorm wens
 • Voortekenen
 • Kleur keuze
 • Het uitvoeren van de behandeling

Voor het mooiste resultaat is er na 6 weken een nabehandeling nodig. Het pigment wat tijdens de eerste sessie word ingebracht vervaagd 20%-40% wat we bij de tweede sessie bijwerken.

Eyeliner heeft het voordeel dat het nooit echt helemaal weg zal gaan. Het mooiste resultaat is tussen 1,5 en 5 jaar. Daarna zal de kleur vervagen.

Na de behandeling krijgt u nazorg-instructies mee. Hierin staat hoe u het beste de wenkbrauwen kunt verzorgen na de behandeling. Wat u wel mag doen en vooral wat u niet moet doen. 

Nee, niet alle risico’s rondom tatoeëren voor zwangere vrouwen zijn bekend. Wij nemen het zekere voor het onzekere. Mocht u bovendien als gevolg van de tatoeage een infectie oplopen, dan mag u bepaalde medicijnen ter bestrijding van de infectie niet gebruiken, vanwege het risico voor uw (ongeboren) kind.

 • De eerste 48h geen water op behandeld gebied
 • 7 dagen geen make-up op behandeld gebied
 • 7 dagen geen zon, sauna, zwembad of zonnebank

Een permanente make up behandeling is geschikt voor iedereen met een leeftijd vanaf 16 jaar.

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet te sporten.

Nee, je mag tijdens de behandeling geen lenzen in. 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen aanvoelen, het is niet raadzaam om lenzen in te doen omdat de oogleden nog gezwollen kunnen zijn.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite