Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Lips

permanente make up

Kissable lips

Bij een lippen-pigmentatie worden de lippen volledig gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat. Met een fijn naaldje brengen we pigment aan in de huid van de lippen.
We kunnen hiermee een verzorgde en jeugdige uitstraling creëren. Zijn je lippen bleek en zou je deze graag willen opfrissen, dat is mogelijk. Heb je asymmetrische lippen? Dan kunnen wij de vorm aanpassen voor een symmetrisch effect, ook tonen de lippen na een lip-pigmentatie behandeling optisch iets voller. 

Voor alle prijzen klik hier. 

Lip Blush

Een transparante lip-pigmentatie die word opgezet in 1 kleur om de lippen voller en frisser te laten ogen. We werken met een zachte contour en geen zichtbare lipliner. Met deze techniek gaan we voor het natuurlijkste resultaat passend bij jouw lip ondertoon. 
Geschikt voor iedereen 
Kan in combinatie met fillers

Permanente make-up

Ombre lips

Ombre betekend van licht naar donker, bij een ombre lip-pigmentatie werken we vanuit de contour naar binnen. We werken met twee kleuren een donkere en een lichte tint. Dit om een ombre effect te creëren op de lippen. 
Geschikt voor iedereen 
Kan in combinatie met fillers

Permanente make-up

Permanente make-up lippen 2020 in tegenstelling tot "vroeger"

Tegenwoordig gaan we gelukkig voor natuurlijke schoonheid.
Vroeger waren de technieken en pigmenten nog niet zo geavanceerd als vandaag de dag. De lip-lijn werd vaak te diep gezet en te veel omlijnt. Na de lip-lijn hype ontstond “het lippenstift-effect” ook dit was niet altijd even mooi, het maakte vaak de lippen hard en ouder.

Met de allernieuwste technieken  van nu zijn de resultaten van lip-pigmentatie erg natuurlijk. Zo wordt de lip-lijn niet meer omlijnt maar de volledige lip wordt helemaal ingekleurd in een zachte transparante kleur, hiermee accentueer je de mooiste kanten van je eigen mond zonder onnatuurlijk resultaat.
Dit oogt fris, jong en verzorgd. 

FAQ Lips

Ja, lippigmentatie is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Je kan 4 weken nadat fillers hebt genomen een behandeling bij ons nemen. En andersom, 2 weken na de lippigmentatie mag je weer fillers.

Ons kleurenassortiment is heel divers en ruim. Alles kan gemengd worden tot we op de kleur komen die jij wenst past bij de ondertoon van de lip.

Er zijn contra-indicties, dus het is niet altijd mogelijk op een permanente make-up behandeling te ondergaan. Het is belangrijk dat u aangeeft of u huidaandoeningen of medicatie heeft, dan kunnen wij vertellen of u wel of niet behandeld kunt worden.

Op de volgende plaatsen brengen wij geen PMU aan:

 • op plekken waar u het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan
 • op een litteken dat minder dan een jaar oud is
 • op een plek die minder dan zes weken geleden is getatoeëerd
 • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is
 • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken, wijnvlekken of zwellingen.

  Bent u diabetes?
  Bij diabetes (suikerziekte), is PMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij de zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

De eerste behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur
De behandeling bestaat uit:

 • Bespreken van uw kleur en vorm wens
 • Voortekenen
 • Kleur keuze
 • Het uitvoeren van de behandeling

Permanente make-up gaat ongeveer 1,5 tot 2 jaar mee. Na verloop van tijd zal de kleur vervagen. Elite adviseert een jaarlijkse opfris van de kleur, wij sturen dan ook een touch-up reminder via de post.

Zoals elke permanente make-up behandeling is de ook lippigmentatie niet geheel pijnloos. Je mag 1 uur voor de behandeling paracetamol nemen. Geen NSAID’s zoals Ibuprofen, Diclofenac of Naproxen.

Nee, niet alle risico’s rondom tatoeëren voor zwangere vrouwen zijn bekend. Wij nemen het zekere voor het onzekere. Mocht u bovendien als gevolg van de tatoeage een infectie oplopen, dan mag u bepaalde medicijnen ter bestrijding van de infectie niet gebruiken, vanwege het risico voor uw (ongeboren) kind.

 • De eerste 48h geen water op behandeld gebied
 • 7 dagen geen make-up op behandeld gebied
 • 7 dagen geen zon, sauna, zwembad of zonnebank

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet te sporten.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite