Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Post/after treatments

Post en after treatments

Post/After treatments

De huidconditie is een belangrijk aspect van het gewenste resultaat. Voor het beste en langdurigste effect adviseren wij u een post en/of after treatment te ondergaan voor dat u een ingreep laat doen of als nabehandeling voor een langduriger resultaat. Een non invasieve behandeling kan hiervoor de uitkomst bieden. Als u op consult komt zullen wij dit uitgebreid met u overleggen. U kunt ook kiezen voor alleen deze huidverbeterende behandelingen in plaats van een ingreep.

Treatments

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie 

LEDtherapie

In de jaren tachtig is LED therapie ontwikkeld door de NASA met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. LED therapie is daarmee een effectieve behandelmethode voor huidverjonging en algemene huidverbetering, maar ook voor andere huidaandoeningen.

Microneedling

De Dermica Goldpen is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling. De Dermica Goldpen maakt gebruik van minuscule naaldjes die snel op en neer bewegen en kleine micro-kanaaltjes (1000 per seconde) in de huid maken. Hierdoor komen groeifactoren vrij die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren.De behandeling metde Dermica Goldpen is een veilige, hygiënische en effectieve manierom de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. De huidwordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

IPL Huidverjonging

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of couperose, acne, pigmentvlekken en rimpels? Een IPL behandeling biedt uitkomst. De MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering. Tijdens de behandeling wordt de aanmaak van collageen bevorderd, zodat de conditie van het bindweefsel sterk verbeterd. Het resultaat is een jeugdigere en vitale huid.

Skinbooster treatment

Een behandeling met Saypha is een niet-chirurgische behandeling om het volumeverlies van de huid tegen te gaan. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en u ziet direct het natuurlijk ogende resultaat.
Deze behandeling verbetert de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Het voorkomt op effectieve wijze de vorming van rimpels en fijne lijntjes en geeft direct een 'natural glow’.

Peelings

Een mooie huid straalt gezondheid en vitaliteit uit. Helaas krijgt de gemiddelde huid veel te verduren, denk aan weersinvloeden als zon wind en kou. Maar ook factoren als roken, ongezond eten, veel stress hebben en geen gelaatsverzorging gebruiken hebben een negatief effect op de huid. Acne blijft de grootste boosdoener voor een slecht uitziende huid, ook dit kan worden verbetert dmv een peeling. Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben. Hiernaast in het schema kunt u zien welke peeling er voor welk probleem geschikt is.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite