Rich Skin Booster treatment

Een behandeling met Saypha is een niet-chirurgische behandeling om het volumeverlies van de huid tegen te gaan. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en u ziet direct het natuurlijk ogende resultaat.

Deze behandeling verbeterd de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Het voorkomt op effectieve wijze de vorming van rimpels en fijne lijntjes en geeft direct een ‘natural glow’.

Afsluitend Saypha masker

Elite sluit de treatment af met een Saypha skincare vliesmasker. Dit maskers is met hyaluronzuur verrijkt. Dit stimuleert het  hydratatie proces en herstelt de vochtbalans waardoor droge huid weer opgefrist wordt. Ook helpt het bij het herstel van de natuurlijke glans, elasticiteit en stevigheid van de huid. Een verfriste gehydrateerde huid is ontspannen en straalt. 

Het is geschikt voor de eerste of minder uitgesproken rimpels en geeft bovendien glans en vitaliteit aan de doffe en vermoeide huid. Een complete behandeling om de huid een boost te geven. 

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de Rich skin booster in kuurverband in te zetten. Een kuur is opgebouwd in 3 treatments met een tussenpozen van 2-4 weken.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite