Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

skinbooster

Huidverbetering

Skinbooster treatment

Tijdens het huidverouderingsproces neemt tevens de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit, zij wordt slapper en er ontstaan rimpels. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie deze verslapping (deels) herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u een vollere huid, worden fijne lijntjes verminderd en krijgt u uw glow terug.

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er gebruik gemaakt van de Saypha rich skinbooster vol hyaluronzuur. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de huid conditie. Het bindt vocht in de huid waardoor deze wordt gehydrateerd. Dit zorgt ervoor dat de huid fris, stevig en gezond blijft. Een slapper geworden huid krijgt zijn vitaliteit en stevigheid terug met Mesotherapie

Rich Skinbooster Saypha

Een behandeling met Saypha is een niet-chirurgische behandeling om het volumeverlies van de huid tegen te gaan. De hersteltijd van deze behandeling is minimaal en u ziet direct het natuurlijk ogende resultaat.

Deze behandeling verbetert de elasticiteit, hydratatie, spanning, structuur en teint van de huid en vult fijne lijntjes op. Het voorkomt op effectieve wijze de vorming van rimpels en fijne lijntjes en geeft direct een ‘natural glow’.

Afsluitend Saypha masker
Elite sluit de treatment af met een Saypha skincare vliesmasker. Dit maskers is met hyaluronzuur verrijkt. Dit stimuleert het  hydratatie proces en herstelt de vochtbalans waardoor droge huid weer opgefrist wordt. Ook helpt het bij het herstel van de natuurlijke glans, elasticiteit en stevigheid van de huid. Een verfriste gehydrateerde huid is ontspannen en straalt. Het is geschikt voor de eerste of minder uitgesproken rimpels en geeft bovendien glans en vitaliteit aan de doffe en vermoeide huid. Een complete behandeling om de huid een boost te geven. 

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden de Rich skin booster in kuurverband in te zetten. Een kuur is opgebouwd in 3 treatments met een tussenpozen van 2-4 weken.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite