Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

The Elite academy

20 jaar kennis en ervaring

Welkom bij The Elite Academy!

In 1999 begon Debby als een van de eerste in haar regio met permanente make up. Destijds was PMU nog een stukje gemak, maar deze techniek groeide al snel uit tot beauty hype. Tegenwoordig is PMU niet meer weg te denken in het dagelijks leven, ongeacht leeftijd. De technieken, pigmenten en apparatuur zijn ontwikkeld om de mooiste wenkbrauwen, lippen en eyeliners te creëren.
 
Debby heeft al meer dan 20 jaar ervaring en vele masterclasses en opleidingen gevolgd op zowel nationaal als internationaal niveau. Hiervan heeft zij veel geleerd op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van het les geven en krijgen. Wat zij miste als student, wil The Elite Academy graag overbrengen op haar studenten. Ons doel is om jou waardevolle kennis en technieken over te brengen waar je echt wat aan hebt.
 
In 2014 stapte Talisa de wereld van permanente make up binnen. Zij had de mogelijkheid direct de juiste technieken te leren, omdat haar moeder Debby het voorwerk al had gedaan. Ook Talisa heeft de afgelopen jaren vele nationale en internationale masters gevolgd om haar werk naar het hoogste niveau te tillen. 
 
Wat bieden wij jou?
  • Aanbod van hoogwaardige apparatuur en pigmenten
  • Een starter kit ook bij de masterclasses zodat je direct van start kan
  • Meer dan 20 jaar kennis en ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • Niet één maar twee leraressen
Wil je graag een andere weg in slaan?
Je bent nooit te oud om te leren.
The Elite Academy biedt vanaf september 2020 drie basis modules aan: brows, eyes en lips. Je hoeft voor deze modules nog geen ervaring in permanente make-up vakgebied te hebben. In deze modules leer je stap voor stap de basis om uit te groeien tot PMU artiest. 
 
Ben je geïnteresseerd geworden?
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Hieronder vind je ons aanbod en meer informatie over de masterclasses.

Wil je graag een andere weg in slaan?
Je bent nooit te oud om te leren.
The Elite Academy biedt vanaf september 2020 drie basis modules aan brows, eyes en lips, waar je geen ervaring in permanente make up hoeft te hebben. In deze modules leer je stap voor stap de basis om uit te groeien tot PMU artiest.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wilt u graag meer informatie of een gratis en vrijblijven consult aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

    error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite