Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Basis opleiding powderbrows

academy

Basis opleiding powderbrows

De wereld van permanente make-up is eindeloos. Elke dag wordt het vak verrijkt met innovatieve ideeën, realistische technieken en verbeterde pigmenten. 

Als je kiest voor dit vak blijf je constant in beweging. Je zal regelmatig moeten bij leren en veel moeten oefenen om je eigen skills te verbeteren. Niemand weet dat beter dan Debby, zij beoefend nu al ruim 20 jaar dit vak en “she has seen it all” Een uitdagend beroep dus!

In deze wereld is het belangrijk dat je zelfvertrouwen krijgt in jouw werk en een eigen stijl ontwikkeld waar jij de mooiste resultaten mee behaald. 

Alles valt en staat met een goede basis en kwalitatieve apparatuur en pigmenten. Bij The Elite academy voorzien wij jou van deze basis en de juiste middelen om mee te starten. Ook ondersteunen wij jouw proces na het afronden van deze opleiding. Je kan altijd bij ons terecht als je nog vragen hebt of ergens niet helemaal uitkomt. 

Tijdens deze 3-daagse basis opleiding powderbrows leren wij jou de kneepjes van het vak. Je leert te kijken naar de persoon, wie heb je in de stoel? Hoe voer je een volwaardig consult, Hoe bepaal je de juiste vorm en kleur? Alles wat je moet weten om een goede permanente wenkbrauw te zetten passend bij de client en zijn/haar uitstraling.

Startpakket

Het startpakket is inbegrepen bij de basis opleiding exclusief apparaat.

Oefenlatex

Een blanco oefenhuid met fijne dikte. Oefening baart kunst.

Voorteken potlood

Een fijn wenkbrauwpotlood om de

Pigment cups

Kleurenkaart

Uitgebreide kleurenkaart voor het toepassen van de juiste kleur.

Tina Davies brow kit

Deze PMU-pigmenten set is exclusief ontwikkeld door Tina Davies om de kleurenselectie voor wenkbrauwen eenvoudig te houden. De set bevat een reeks kleuren die geschikt zijn voor al uw klanten in 7 voor-gemengde licht-donker tinten.

Doos naaldmodules

Na de opleiding kun je direct zelfstandig aan de slag. Je ontvangt 20 naalden voor 20 behandelingen.

Kies je apparaat

Microbeau is een Amerikaans merk welke machines ontwikkelen voor pigmentatie behandelingen. De penstijl-machines zijn samen met ervaren pigmentatie specialisten ontworpen voor cosmetische en medische pigmentatie behandelingen. De Xion S, Bellar of Apollo is te gebruiken voor elke stijl of techniek binnen de pigmentatie en permanente make-up technieken. Hoewel de Apollo SMP ontwikkeld is voor Scalp Pigmentatie behandelingen, kan hij zeker ook voor overige PMU behandelingen gebruikt worden. De Microbeau machines zijn compatibel met veelal alle standaard naaldmodules, zodat u uw favoriete naalden kunt blijven gebruiken.

Optie 1

Beschrijving
De Bellar is voorzien van een 2,1 mm slag voor nauwkeurige permanente make-up technieken.
Een machine die ideaal is voor hairstrokes, eyeliner, whip shading, scalp micropigmentation en het creëren van schoonheid!

De Bellar is ontworpen in samenwerking met specialisten en ingenieurs om de perfecte combinatie van vorm en functionaliteit te creëren.
Deze machine is gemaakt met alleen de beste medische componenten. Elke Bellar wordt één voor één samengesteld en getest door Microbeau’s deskundige interne technici om onberispelijke prestaties te garanderen.

Het ontwerp
Het slanke en lichte ontwerp, met een gewicht van slechts 67 gram (2,36 oz), zorgt voor een comfortabele grip, ongeacht de lengte van de procedure.
De volledig autoclaveerbare grip zorgt ervoor dat aan alle hygiënenormen wordt voldaan.

€ 1211,50 excl. btw

Optie 2

Beschrijving
De Spektra Xion S van Microbeau is de eerste in zijn soort die is ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van micro-pigmentatie. De krachtige motor voldoet aan alle wensen en eisen en de machine  geeft de specialist meer controle. De Xion S is te gebruiken voor elke stijl of techniek binnen de pigmentatie en permanente make-up behandelingen.

De machine heeft een ergonomische grip en is licht in de hand voor comfortabel gebruik en optimale wendbaarheid. Omdat het compatibel is met veelal alle standaard cartridge-modules, kunt u uw favoriete naaldmodules blijven gebruiken.

De Xion S heeft een compact en pen-stijl ontwerp, een afmeting van 32 mm op het breedste punt en loopt taps toe naar een diameter van 25 mm. Met een unieke draaiknop kunt u de ‘give’ van zacht tot hard instellen voor optimale controle.  Bekijk de video voor meer informatie over de ‘give’ functie.

€ 825,26 excl. btw

Start je carrière

Onze permanente make-up opleidingen zijn geschikt voor beginnende en ervaren PMU specialisten. Om jezelf te blijven ontwikkelen als goede PMU artiest is het belangrijk jezelf te trainen en bij te scholen om jouw vaardigheden en kwaliteiten up-to-date te houden.

Heb je nog geen ervaring met permanente make-up?
Maar lijkt het je onwijs leuk om hiermee te starten? Ook dan ben je bij The Elite academy op het juiste adres. Hieronder vindt je al onze beschikbare datums en prijzen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@eliteinstituut.nl

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite