Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Masterclasses

academy

Onze masters

Permanente make up ontwikkelt zich continue, vormen veranderen, pigmenten worden beter en er worden nieuwe technieken ontwikkeld. Een balans vinden tussen de trends en een natuurlijke PMU is belangrijk. Door je regelmatig bij te scholen tijdens verschillende masterclasses houdt je jouw werk up to date. 

Onze masterclasses worden geven door Debby de Rooij en Talisa Diliana kok en zijn uitsluitend bedoeld voor ervaren PMU artiesten/specialisten. Deze masters duren 1 dag waarin we diep ingaan op de master-techniek. Het grootste deel van de dag bestaat uit praktijk, oefenen is key!

permanente make-up

Onze masterclasses

Smokey eyeliners

Ben je ervaren PMU artiest en wil jij je eyeliner skills naar een hoger niveau tillen? Je leert een zachte oogopslag te creëren met behulp van de smokey eye techniek. Er word een overgang gemaakt van een donkere aanzet naar een zachte schaduw. Dit kan met zwart, zwart-bruin of met kleur. De perfecte techniek om “oude” permanente make up te coveren of juist om een keer af te stappen van de classic eyeliner, deze techniek is niet altijd geschikt voor ieder oog terwijl iedereen een smokey kan hebben.

permanente make-up

Ombre brows

Permanente ombre brows techniek is vandaag de dag de meest populaire wenkbrauw behandeling wereldwijd. Er worden prachtige strakke wenkbrauwen gecreëerd over de hele wereld maar de ene ombre is de ander niet. De meest gemaakte fout die wij zien bij deze techniek is de zichtbare outline, dit hoort niet. De definitie van ombre is een strakke permanente wenkbrauw met een luchtig begin die donker uitloopt maar nog steeds natuurlijk oogt. In deze masterclass leer je een juiste ombre brow te zetten met en zónder outline. 

Verbeter jouw skills

Enthousiast geworden? Wacht dan niet te lang met aanmelden.
Er is maximaal plek voor 4 personen tijdens deze masterclasses, zo ben je verzekerd van persoonlijke en volledige aandacht tijdens deze intensieve dagen.

Heb je nog geen ervaring met permanente make-up?
Maar lijkt het je onwijs leuk om hiermee te starten? Ook dan ben je bij The Elite academy op het juiste adres. Kijk eens bij onze basis opleiding klik hier .Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@eliteinstituut.nl

elite
error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite