Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Fibroblast

non-chirurgische ingreep

Fibroblast

De Purebeau Fibroblast non-chirurgische ingreep zorgt voor een verstrakkend, liftend en verjongend effect. Na een behandeling al direct zichtbare resultaat en heeft tegelijkertijd een positief effect op lange termijn. 
Een behandeling zorgt indirect namelijk ook voor stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert de aanmaak van collageen en elastine vezels. 

Gratis en vrijblijvend consult

" Strakker en jonger zonder te snijden"

Hoe het werkt

Fibroblast

Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Een behandeling bestaat uit een serie van deze puntsgewijze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen waardoor er een liftend en verstrakkend effect ontstaat zonder diepe en agressieve werking op de huid en zonder littekenvorming.

Fibroblast

Vóór alle behandelingen geldt dat we altijd eerst een consult inplannen en daarna pas de behandeling. Stop in overleg met uw arts met alle bloedverdunnende medicatie zoals Naproxen, Ibuprofen en Ascal ook alcohol wordt afgeraden. Voor sneller herstel kunt u 5 dagen van te voren beginnen met Arnica druppels en nemen van vitamine C.

Belangrijk: De eerste week na een behandeling moet u volledig uit de zon blijven. Daarna het gebied goed beschermen met zonnefactor en direct zonlicht vermijden (minimaal 6 weken). Eerste 48 uur het gebied niet nat maken. Vermijd direct contact met het behandelde gebied (niet aan korstjes peuteren). Geen make-up op het behandelde gebied, totdat de korstjes eraf gevallen zijn.

Resultaten

Copyright, Foto’s op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor Elite.

U mag geen beeldmateriaal van deze website halen/gebruiken zonder onze toestemming.

FAQ

De goede volgorde is eerst Fibroblast en daarna een filler. Mocht er al een filler aanwezig zijn in het gebied dat je wilt behandelen met Fibroblast, kom dan langs voor een gratis en vrijblijvende beoordeling.

Het resultaat van
een Fibroblast behandeling is nagenoeg blijvend, al zal uiteraard het normale veroudering proces doorgaan en uiteindelijk weer zorgen voor verslapping. U kunt dit proces vertragen door bepaalde leefstijl factoren te optimaliseren. De volgende factoren zullen het verouderingsproces versnellen: roken, zonlicht en een slechte huidverzorging. Soms is er een tweede Fibroblast behandeling nodig voor het optimale resultaat.

De bijwerkingen van een Fibroblast behandeling zijn de eerste weken na de behandeling onder andere: zwelling (1-7 dgn), een rode huid (2-4 wkn) en korsten (7dgn) in het behandelde gebied. Kijkt u ook vooral uit met de zon de eerste weken na een Fibroblast behandeling. U krijgt een nabehandelprotocol mee na een Fibroblast behandeling dat u zorgvuldig moet opvolgen. Omdat de Fibroblast in de oppervlakkige huidlagen blijft, kan er geen permanente schade worden toegebracht aan de huid, zoals bij bijvoorbeeld laserbehandelingen.

Zoals bij de meeste cosmetische behandelingen, is de minimale leeftijd 18 jaar en behandelen wij niet bij vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Sommige donkere huidtypen zijn niet geschikt.

De voordelen van een Fibroblast behandeling ten opzichte van een operatie zijn dat het goedkoper is dan een operatie en dat je geen littekenvorming krijgt. Ten slotte wordt bij een Fibroblast behandeling de huid verstevigd, terwijl bij een operatieve ooglidcorrectie de huid juist dunner wordt.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite