Permanente make up

sinds 1999

"Gespecialiseerd in permanente make-up sinds 1999"

Permanente make up (PMU) is het aanbrengen van micropigmentatie in de huid. Door middel van ultra fijne naaldjes worden er kleurpigmenten net onder het huidoppervlak aangebracht. 

Bij Elite hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een prachtige uitstraling door middel van permanente make up. Eyeliners, lippen en wenkbrauwen zijn allemaal te realiseren met de PMU-behandelingen van Elite. 

About Us

Debby begon als een van de eerste in haar regio met permanente make up. Dit was erg vooruitstrevend voor die tijd. Nu 20 jaar ervaring later is PMU een groot onderdeel van ons instituut. Dagelijks maken wij mensen blij met nieuwe wenkbrauwen, eyeliners, lippen en tepelhoven. De ontwikkeling op het gebied van PMU heeft niet stil gestaan maar Elite ook niet. Wij scholen ons regelmatig nationaal en internationaal om op de hoogte te blijven van de mooiste technieken. 

GGD

Elite heeft een vergunning van de GGD. Hygiëne en veiligheid zijn een must. Vind ons ook op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige pigmenten en steriele naalden. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw PMU.

Tevredenheidsgarantie

Niet helemaal tevreden met het resultaat? Neem binnen 8 weken contact met ons op en wij werken de PMU kosteloos bij.

Permanente make up

Permanente make up is meer dan alleen gemak. Het definieert u als persoon. Gaat u voor een zachtere uitstraling of heeft u juist een zakelijkere look nodig? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Wenkbrauwen

De perfecte wenkbrauw vorm en kleur voor jouw gezicht. Geschikt voor elk huidtype.

Eyeliner

Verfraai jouw ogen door middel van een klassieke eyeliner of juist een zachte potloodlijn.

Lippen

Geef jouw lippen een jeugdige uitstraling met pmu. Samen kiezen we de juiste pigmenten passend bij jouw look.

Tepelhoven

Wij gebruiken pmu voor het nabootsen van realistische tepelhoven. Dit doen we door middel van speciale apparatuur die pigment in de huid aanbrengt.

Portfolio

Copyright, Foto’s op deze website zijn uitsluitend bedoeld voor Elite.
 U mag geen beeldmateriaal van deze website halen/gebruiken zonder onze toestemming.

FAQ

Meest gestelde vragen over permanente make up

De behandeling kan gevoelig zijn, maar is over het algemeen goed te doen. De technieken en materialen die wij gebruiken zorgen ervoor dat u zo min mogelijk pijn ervaart. 

Permanente make-up bij Elite heeft een lange, mooie houdbaarheid mits de pmu goed wordt verzorgd. De kleur van de permanente make up vervaagt op den duur. Daarom raden wij onze klanten aan om na 1 jaar een touch-up te doen. 

Alle permanente make up varianten doen er 5-7 dagen over om te genezen. 

Allereerst houden wij een consult met de klant en bespreken we de wensen en mogelijkheden. Dan bepalen we de juiste kleur en tekenen we de vorm uit voor een natuurlijke uitstraling. Vervolgens passen we de techniek toe die het meest geschikt is voor uw huid en wensen. 

Bij Elite behandelen we geen zwangere vrouwen. Ook tijdens het geven van borstvoeding raden wij af een permanente make up behandeling te ondergaan. 

Mensen met diabetes dienen 24 uur voor de behandeling te stoppen met het innemen van insulin. Daarom behandelen wij alleen mensen met diabetes, wanneer u een schriftelijke verklaring van de huisarts heeft. 

Een nabehandeling wordt uitgevoerd afhankelijk van de opname van de pigmenten in de huid. Dit verschilt per huidtype. De nabehandeling wordt vaak 4-6 weken na uw eerste behandeling ingepland. 

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite