Oosterblokker 53A 1696BB Oosterblokker

Voor een gratis en vrijblijvend consult bel 0229 264 701

Permanente make-up

sinds 1999

PMU

Permanente make-up (PMU) is het aanbrengen van micropigmentatie in de huid. Door middel van ultra fijne naaldjes worden er kleurpigmenten net onder het huidoppervlak aangebracht. 
Bij Elite hebben wij alle kennis en ervaring in huis om u te voorzien van een prachtige uitstraling door middel van permanente make-up. Eyeliners, lippen en wenkbrauwen zijn allemaal te realiseren met de PMU-behandelingen van Elite. 

Gratis en vrijblijvend consult

GGD

Elite heeft een vergunning van de GGD. Hygiëne en veiligheid zijn een must. Vind ons ook op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige pigmenten en steriele naalden. Hierdoor heeft u jaren lang plezier van uw PMU.

Tevredenheidsgarantie

Niet helemaal tevreden met het resultaat? Neem binnen 8 weken contact met ons op en wij werken de PMU kosteloos bij.

"Gespecialiseerd in permanente make-up sinds 1999"

Over ons

Debby de Rooij

Permanente make-up specialist sinds 1999
Debby begon als een van de eerste in haar regio met permanente make-up. Dit was erg vooruitstrevend voor die tijd. Nu 20 jaar ervaring later is PMU een groot onderdeel van ons instituut. Dagelijks maken wij mensen blij met nieuwe wenkbrauwen, eyeliners, lippen en tepelhoven. De ontwikkeling op het gebied van PMU heeft niet stil gestaan maar Elite ook niet. Wij scholen ons regelmatig nationaal en internationaal om op de hoogte te blijven van de mooiste technieken. 

talisa

Talisa Diliana Kok

Permanente make-up specialist sinds 2013

Haast geen huid-trauma, een snelle genezing en geen verkleuring van de pigmenten op langer termijn!  Permanente wenkbrauwen worden toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald-module in de papillaire laag geplaatst, dit is de laag die de epidermis van de dermis scheidt.
Hierdoor blijft de kleur mooi en kan je een zacht poedereffect creëren. 

permanente make-up

Sta je s’ochtends lang voor de spiegel om een eyeliners “gelijk” te tekenen? Spreken je ogen niet zoals je zou willen? Of kan je het simpelweg niet meer goed zien? dan biedt een PMU eyeliner de uitkomst. Hieronder leggen we de verschillende technieken uit, het “ouderwetse” lijntje is niet meer van deze tijd. Ons doel is jouw ogen te laten spreken met een subtiele infralash of juist een smokey eye! 

permanente make-up

Bij een lip-pigmentatie worden de lippen volledig gepigmenteerd door middel van een PMU apparaat. Met een fijn naaldje brengen we pigment aan in de huid van de lippen.
We kunnen hiermee een verzorgde en jeugdige uitstraling creëren. Zijn je lippen bleek en zou je deze graag willen opfrissen, dat is mogelijk. Heb je asymmetrische lippen? Dan kunnen wij de vorm aanpassen voor een symmetrisch effect.

Permanente make-up

Resultaten

Klik op een van de foto’s om meer resultaten te zien.

error: Deze afbeeldingen zijn beschermd door Elite